Verslag themabijeenkomst

Woensdag 27 januari vond in het Innovatiehuis de themabijeenkomst ‘Ieder mbo een practoraat’ plaats. Een groot succes, zowel qua deelnemersaantal als qua enthousiaste reacties! Deelnemers vanuit 21 mbo-instellingen en afgevaardigden van het Ministerie van OCW, de Mbo Raad, SBB, Consortium Beroepsonderwijs, ecbo en vele anderen. Ter inleiding hebben Han Smits en Jorick Scheerens een presentatie gehouden over het wat & hoe rondom practoraten. Vervolgens heeft Marc van der Meer een kritisch betoog gehouden over de gemankeerde kennisinfrastructuur in het mbo en de wijze waarop practoraten een bijdrage kunnen leveren in het verbeteren daarvan. Het afrondende deel bestond uit vier korte presentaties vanuit de practoraten Airport & Aviation, Mechatronica, Creatief Vakmanschap en Sociale Media.

De Clipjesfabriek heeft video-opnames gemaakt van deze middag. Dit zal leiden tot een dagverslag en een aantal filmpjes rondom stellingen. Deze zullen dienen als input bij het Panelgesprek tijdens het Cvi op 6 april 2016

Deze diashow vereist JavaScript.