Symposium ‘Twee jaar Practoraat Creatief Vakmanschap’

Datum: 15 juni 2017
Locatie: Broedplek De School, Doctor Jan van Breemenstraat 1, 1056 AB Amsterdam
Tijd: 13.00 – 17.30 uur (incl. lunch)

Tijdens dit bijzondere symposium vieren we samen de successen en de leermomenten van twee jaar Practoraat Creatief Vakmanschap. Met onder andere een keynote van drs. Jan Rotmans over het nieuwe tijdperk en een expositie. De expositie toont het werk en het hybride leven van onze succesvolle creatieve makers. Uiteraard presenteert practor Marieke Gervers hoe zij, samen met haar creatieve team, haar masterplan voor het beroepsonderwijs van de toekomst in de praktijk brengt. Kom je ook?

Aanmelden
Meld je nu alvast aan als deelnemer van het symposium
op 15 juni 2017 via info@practoraatcreatiefvakmanschap.nl