Vacature Practor Cyber Security

Ben jij de onderzoekende en inspirerende practor die wij zoeken? Heb je affiniteit met onderwijs en cybersecurity? Houd je ervan om samen met docenten, studenten en het werkveld praktijkgericht onderzoek te doen en resultaten te boeken die ertoe doen? Dan is dit jouw kans!

ROC Mondriaan, School voor ICT, zoekt m.i.v. 1 augustus 2018 een practor voor het practoraat “Cybersecurity”. Het practoraat is een onderdeel van het project P@CT. Dit project richt zich op invoering van het onderwerp cybersecurity in alle opleidingen van het onderwijs dat aan het ROC Mondriaan wordt verzorgd. Aandacht voor security awareness is binnen alle beroepen noodzaak, maar de focus in het practoraat ligt bij het ICT-onderwijs. Het practoraat is in dit project de verbindende schakel tussen praktijkgericht onderzoek, bedrijven waarin cybersecurity een rol speelt en het onderwijs aan de ICT-opleidingen (niveau 4) ICT-Beheer en Applicatieontwikkeling.

Solliciteer>>