Mbo Onderzoeksdag 2019 – Call for proposals nu geopend!

Presenteer jouw onderzoekservaring op de Mbo Onderzoeksdag op 21 november 2019!

De betekenis van praktijkgericht onderzoek wordt in het mbo steeds groter. Tijdens de Mbo Onderzoeksdag kun je ervaringen in de verschillende fasen van het onderzoeksproces uitwisselen. Werk je in een mbo-instelling en ben je betrokken bij onderzoek? Dan nodigen we je van harte uit je onderzoek op 21 november 2019 bij ROC van Twente in Hengelo te delen op de derde editie van de Mbo Onderzoeksdag! Je kunt nu jouw voorstel indienen om zelf een bijdrage te leveren tijdens deze dag.

Niet de inhoudelijke onderzoeksresultaten maar juist de weg er naar toe staat bij de Mbo Onderzoeksdag centraal. Je kunt onderzoek presenteren in verschillende fasen: van idee tot valorisatie. Wil je bijvoorbeeld jouw kennis en ervaringen delen om anderen te inspireren of kunnen de bezoekers jou misschien juist verder helpen met je onderzoek?

Lees meer>

Flyer
Wil je de mogelijkheid van het indienen van een voorstel binnen je onderwijsinstelling onder de aandacht brengen? Download de A5 flyer of vraag deze aan via info@mboonderzoeksdag.nl.Contact
Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via info@mboonderzoeksdag.nl. Volg ook de berichten via deze website of op Twitter via @Mbonderzoeksdag.