Masterclass Creëren van ambassadeurs

Op 19 maart vindt de Masterclass ‘Creëren van ambassadeurs’ plaats. Op deze dag leer je wie jouw stakeholders zijn en hoe je ervoor kan zorgen dat mensen zo enthousiast worden van je practoraat dat zij jouw ambassadeurs worden.

Wat kun je van deze dag verwachten?

In de masterclass gaan we samen achterhalen welke stakeholders binnen jouw practoraat een rol spelen. Zijn het docenten, studenten, bedrijven, andere onderwijsinstellingen of andere partijen? En hoe zorg je dat je van waarde bent voor de verschillende stakeholders? En betrek je hen bij het practoraat? Tijdens deze masterclass geven we je inzichten in hoe je verschillende type stakeholders aan je bindt én boeit. Naast verdiepende colleges en best practices heeft deze masterclass een praktische inslag, zodat je vol inspiratie en concrete ideeën naar huis gaat.

Meer info en/of aanmelden: mail naar info@practoraten.nl