Masterclass Creëren van ambassadeurs

Op 19 maart vindt de Masterclass ‘Creëren van ambassadeurs’ plaats. Op deze dag leer je wie jouw stakeholders zijn en hoe je ervoor kan zorgen dat mensen zo enthousiast worden van je practoraat dat zij jouw ambassadeurs worden.

Datum: 19 maart 2019
Tijd: 9.30 – 16.00 uur
Locatie: Mariaplaats 14 Utrecht
Meer info en/of aanmelden: mail naar info@practoraten.nl


Wat kun je van deze dag verwachten?

In de masterclass gaan we samen achterhalen welke stakeholders binnen jouw practoraat een rol spelen. Zijn het docenten, studenten, bedrijven, andere onderwijsinstellingen of andere partijen? En hoe zorg je dat je van waarde bent voor de verschillende stakeholders? En betrek je hen bij het practoraat? Tijdens deze masterclass geven we je inzichten in hoe je verschillende type stakeholders aan je bindt én boeit. Naast verdiepende colleges en best practices heeft deze masterclass een praktische inslag, zodat je vol inspiratie en concrete ideeën naar huis gaat.

Programma

9.30 uur welkom
Jorick

10.00 Van stakeholders naar ambassadeurs
Frank van den Ende (vlog)

10.15 Breng jouw stakeholders in kaart
Jorick en Amber

11.00 Koffie break

11.15 Innoveren vanuit docenten
Martine Maes, SOM MBO

12.30 Lunch

13.00 Workshop: vloggen / filmen met je smartphone
Jelle Koolstra, Clipjesfabriek

14.30 Lessen in praktijk
Frank van de Ende, practor Activerende Didactiek

15.15 Afronding: leervragen ophalen + voornemen stellen

16.00 Einde programma