Uitnodiging ontwikkelingsgericht werken aan hybride onderwijs

Het practoraat Hybride onderwijs van het Centrum Top Techniek bestaat inmiddels 16 maanden zal daarom op 25 maart zijn eerste jaarverslag presenteren op het tweede symposium met als titel: ontwikkelingsgericht werken aan hybride onderwijs. Dit jaar vindt het symposium plaats in het Biobase Training Center in Terneuzen.

We nodigen alle docenten, teamleiders, HR-professionals en andere geïnteresseerden in hybride onderwijs en/of onderwijs in de techniek uit om deel te nemen aan dit tweede symposium van het practoraat.

Net als vorig jaar maken we er weer een dynamische en inspirerende middag van. Deze keer met onder meer als gastspreker Marc van der Meer, bijzonder hoogleraar onderwijsarbeidsmarkt. Daarnaast hebben we verschillende parallelsessies. De sessies zullen gaan over samen onderwijs voor de lange termijn ontwikkelen en het verbinden van school en werk.

Symposium Ontwikkelingsgericht werken aan hybride onderwijs.
25 maart 2019
15.30 – 18.30

Aanmelden –>  kan hier


Het concept-programma ziet er als volgt uit:
15.30 Inloop
15.45 opening
16.00 Inleiding en presentatie jaarverslag
16.45 Parallelsessies
18.00 Reflectie Marc van der Meer
18.15 Netwerkborrel


Biobase Training Center
Zeelandlaan 2
4538 CA Terneuzen