Practorale rede ‘Burgerschap als uitdaging’

Op woensdag 15 mei 2019 vindt de practorele rede plaats van Laurence Guérin. Tijdens deze bijeenkomst op locatie De Gieterij in Hengelo wordt Laurence geïnstalleerd als practor Burgerschap bij ROC van Twente. Het College van Bestuur van ROC van Twente nodigt u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Burgerschap als uitdaging

In het practoraat Burgerschap onderzoekt Laurence Guérin samen met docent-onderzoekers hoe we rekening kunnen houden met uitdagingen zoals: diversiteit, gefragmenteerd burgerschap, controversiële onderwerpen, het professionaliseren van docenten, kritisch leren denken, weerbaar maken en actieve participatie van studenten. Wat gebeurt er eigenlijk binnen ROC van Twente? Welke visies hebben we? Hoe willen we breder kunnen opleiden?


Programma

12.00 uur  Inloop met lunchbuffet
13.00 uur  Welkom
13.15 uur  Practorale rede en installatie van Laurence Guérin als practor
14.45 uur  Workshops, feedback- en discussiesessies
15.30 uur  Afsluiting en receptie
16.00 uur  Einde

Voor meer informatie over de workshops, feedback- en discussiesessies, kijk op Practorale rede Laurence Guérin.


Wanneer?

Woensdagmiddag 15 mei, van 12.00 – 16.00 uur.

Waar?

ROC van Twente, Gieterij 200, 7553 VZ  Hengelo

Aanmelden?

Doe dit uiterlijk vrijdag 3 mei a.s. aan via –> Aanmelden

Contact

practoraten@rocvantwente.nl