Leven lang ontwikkelen D•Care Lab

De docenten die betrokken zijn bij het Practoraat Zorg & (Sensor)Technologie van het D•Care Lab, Drenthe College kennen het belang van een leven lang ontwikkelen. Vorige week sloten zij de leergang “Technologie in Zorg en Welzijn: hoe dan?” van Hanzehogeschool Groningen succesvol af!

Aan de leergang deden zowel docenten als zorgprofessionals mee wat alleen al interessante inzichten opleverde. De geslaagden zijn nu niet alleen op de hoogte van de laatste technologische hulpmiddelen, maar vooral van de manier waarop deze kunnen bijdragen aan veiligheid, gezondheid en welzijn van patiënten, cliënten, zorgprofessionals én henzelf!

In het najaar start het Practoraat van Drenthe College zelf met het verzorgen van een cursus voor docenten en werkenden rondom dit onderwerp. Iets voor jou?