Het kan dus wel: Circulaire regionale economie

MBO college Lelystad organiseert samen met Katapult de bijeenkomst Circulaire Regionale Economie in het onderwijs? Het-kan-dus-wel! De regionale bedrijven die koploper zijn in de circulaire economie en het MBO College Lelystad zorgen samen voor vakmensen die kennis hebben van circulaire economie en op die manier helpen we andere bedrijven om de kansen van de circulaire economie te benutten. Wij stimuleren circulair door middel van het praktoraat Circulaire Regionale Economie. De sessie is voor iedereen interessant die circulaire economie verder wil brengen in het onderwijs en het bedrijfsleven in een Publiek-Private Samenwerking (PPS).

Woensdag 26 juni, 15.00 tot 17.00 uur, locatie Agora theater (Agorabaan 12, 8224 JS Lelystad)
We dagen je uit om met circulaire economie het succes van jouw bedrijf of onderwijsinstelling te vergroten en daarin samen te werken. De ‘Het-kan-dus wel-sessie’ is voor iedereen die circulaire kansen wil pakken in een publiek private samenwerking van het bedrijfsleven en onderwijs.

Meld je aan>>>