Practorale rede Energietransitie | Een kijkje in de gereedschapskist

Op woensdag 30 oktober houdt Nico Persoon, Practor Energietransitie, zijn Practorale rede. Tijdens deze practorale rede draait alles om de ‘gereedschapskist van de energietransitie’.

Deze bijeenkomst heeft een mooi programma waarin nieuwe technieken en oplossingen centraal staan. Partners van het Kennis- en Praktijkcentrum Energietransitie presenteren hun producten of oplossingen, waar u zeker iets aan heeft.  Ook worden er interessante studentprojecten gepresenteerd. Bekijk hier alle showcases en productpresentaties.

Tot slot is het tijd voor de practorale rede van Nico Persoon. Nico geeft inzicht in zijn aanpak als practor, vertelt meer over de ‘gereedschapkist van de energietransitie’, en vertelt praktische verhalen over hoe woningen toekomstbestendig kunnen worden gemaakt. Bekijk hier het volledige programma.

>>>Aanmelden?