Practor Bert Mulder na kort ziekbed overleden

Op 3 januari 2020 ontvingen we het verdrietige bericht dat Bert Mulder na een kort ziekbed is overleden.

Bert was sinds januari 2017 als practor technologie in zorg en welzijn verbonden aan de scholen voor zorg en welzijn  van ROC Mondriaan en aan het RIF traject Extra Strong. Bert was een meester in het verbinden van mensen en het afpellen van de complexe vraagstukken van de sector. Met zijn grote netwerk in de Haagse regio en zijn autoriteit op het gebied van technologie en digitalisering van zorgprocessen was hij ook voor het werkveld een sparring partner. Daarnaast was hij een visionair en de founding father van het Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV) zoals dit juist op dit moment vorm krijgt op de locatie van ROC Mondriaan op de Aspasialaan in Den Haag.

Tot in de laatste week van zijn leven was Bert heel erg betrokken bij de activiteiten rond het CIV. We gedenken hem met plezier en in dankbaarheid.

* Zwolle, 19 mei 1952

† Bussum, 3 januari 2020