European Vocational Skills week

De European Vocational Skills Week plaatst het mbo extra in de spotlight. Een technische of beroepsopleiding volgen is een slimme keuze, levert banen op van hoge kwaliteit en vergroot je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

Jaarlijks worden tijdens de European Vocational Skills Week vele activiteiten georganiseerd op alle niveaus, Europees, nationaal en lokaal. Dit jaar vindt de ‘European Vocational Skills Week plaats tussen 13 en 19 november.

Organiseer zelf ook een event en registreer het op de website van de European Vocational Skills Week. Zo geef je meer zichtbaarheid aan je event en kom je in contact met mensen die net zoals jij een lans breken voor het middelbaar beroepsonderwijs.

Vanaf nu kan je je event registreren. Indien je het event voor 30 juni registreert, maak je kans op een uitnodiging naar Berlijn om daar allerlei sessies bij te wonen.

Win de VET Excellence Award

Mag jouw event of activiteit echt wel gezien worden? Doe dan mee aan de wedstrijd en misschien win je wel de VET Excellence Award.

Je hebt een streepje voor als je project of activiteit over één van de Europese topprioriteiten gaat voor de periode 2019-2024:

A European Green Deal óf A Europe fit for the digital age.