Practorale Rede Internationalisering | Internationalisering voor iedereen

Maandag 16 november om 15.30 uur houdt Babet Hoeberigs, Practor Internationalisering, haar Practorale Rede. Deze rede met als titel “Internationalisering voor iedereen” is online te volgen.

Internationalisering in het mbo onderwijs is meer dan stagelopen in het buitenland. Het is een middel om studenten voor te bereiden op de diverse samenleving en internationaal georiënteerde arbeidsmarkt. Situaties die in onze omgeving spelen, spelen ook wereldwijd. Corona is hier natuurlijk een opvallend voorbeeld van.

Tijdens deze practorale rede stelt het practoraat internationalisering van ROC van Twente en ROC Mondriaan zich aan u voor.

Na een welkom en inleiding van de heren John van der Vegt (voorzitter College van Bestuur ROC van Twente) en Harry de Bruijn (lid van College van Bestuurd van ROC Mondriaan), zal practor Babet Hoeberigs u meenemen in dit practoraat.

 

U kunt de presentatie volgen via deze link.