Nieuw! De Practoraten Podcast!

Dé Practoraten Podcast

Het mooie aan een podcast is dat je waar en wanneer je maar wilt, naar een podcast kunt luisteren. Binnen ieder practoraat is expertise aanwezig over een specifiek vakgebied en het belang om die expertise te delen staat voorop. Ook een podcast is daarvoor een zeer geschikt middel, aangezien je veel informatie kwijt kunt in relatief weinig tijd. Daarom zijn we aanvullend op de video’s die van alle practoraten gemaakt wordt, ook een pilot gestart om podcasts op te nemen.

Deze eerste aflevering van de Practoraten Podcast is een gesprek met Practoraat Burgerschap bij Noorderpoort.

In gesprek met Practor Chris Holman, docent Jeroen Wever, Christine van der Vorm van het bedrijf Team Up to Us en student Marlin Dam over het Practoraat Burgerschap. Een kijkje in de keuken: wat doet het practoraat, waarom is het zo belangrijk, wat gaat er goed en waar is nog extra aandacht nodig.

 

Nieuwsgierig? Luister hier de podcast. We horen graag terug wat jij ervan vindt: