Vacature: Practor (1,0 FTE) bij Practoraat Innovaties in de Duurzame Voedselketen

Vacature: Practor (1,0 FTE) bij Practoraat Innovaties in de Duurzame Voedselketen bij Helicon Opleidingen en Clusius College

Helicon Opleidingen en Clusius College richten in samenwerking een practoraat Voeding op! Voor dit practoraat zijn we op zoek naar een practor (1,0 fte) en de vacature staat vanaf vandaag online. Ben jij een expert op het gebied van voeding, die ervaring heeft met en visie op praktijkgericht onderzoek en ken je daarnaast het mbo en het werkveld goed? Dan ben jij wellicht de inspirator en verbinder die we voor deze nieuwe functie zoeken!

Profiel

De practor die we werven, wordt de aanjager van het practoraat ‘Innovaties in de duurzame voedselketen’. Het practoraat is in oprichting en valt onder de opleidingen Voeding van beide instellingen. De practor zal drie dagen per week werkzaam zijn in ’s-Hertogenbosch (Helicon) en twee dagen per week in Alkmaar (Clusius). De practor zelf zal een grote rol spelen in het oprichten van het practoraat en het schrijven van een plan voor de inhoud en uitvoering van het practoraat. De practor is bij voorkeur gepromoveerd, heeft expertkennis van het kennisgebied Voeding, heeft ervaring met en visie op praktijkgericht onderzoek en kent het mbo en het werkveld.

De practor die we zoeken is een boegbeeld, inspirator, motor en verbinder. De practor is verantwoordelijk voor kennisontwikkeling, – verspreiding (intern en extern) en -toepassing, praktijkgericht onderzoek én professionalisering van docenten.

Interesse?

Werving- en selectiebureau Beteor verzorgt de werving van de practor. Het complete profiel vind je op de website van Beteor, inclusief meer informatie over Helicon en Clusius. Wil je op deze vacature solliciteren? Maak je interesse dan voor 24 december kenbaar.