Practorale rede Dominique Derks: Duurzaam Denken, Duurzaam Doen

1 februari | 15.30 – 16.15 uur

Dominique Derks, practor Duurzaam Denken, Duurzaam Doen spreekt 1 februari, van 15:30 tot 16:15, haar practorale rede uit over hoe Duurzaam Denken en Duurzaam Doen studenten leert om te kunnen schakelen tussen verschillende perspectieven. Een duurzaamheidsvraagstuk lijkt soms heel abstract en ver weg, maar het heeft ook invloed op de persoonlijke -en beroepscontext.

‘’Om te kunnen schakelen tussen die perspectieven heb je volgens mij twee dingen nodig: kennis en vaardigheden. Kennis over maatschappelijke vraagstukken, zoals de Global Goals, draagt bij aan je inzicht in een veranderende wereld. Maar duurzaam denken is niks zonder duurzaam doen. Het kunnen inzetten van verschillende persoonlijk leiderschapsvaardigheden helpen om tot daden te komen.’’

Ben jij benieuwd hoe het practoraat DDDD doormiddel van projecten en onderzoek bijdraagt aan de ontwikkeling van studenten tot t-shaped professionals? Meld je dan nu aan!

Hier kun je je aanmelden