Vacature: Practor (0,6fte) Duurzaam Bodembeheer

Binnen Helicon Opleidingen is een practoraat Duurzaam Bodembeheer in oprichting! Voor dit practoraat wordt gezocht naar een practor (0,6 fte) en de vacature staat vanaf vandaag online. Ben jij een expert op het gebied van het thema Duurzaam Bodembeheer, heb je ervaring met en een visie op praktijkgericht onderzoek en ken je daarnaast het mbo en het werkveld goed? Dan ben jij wellicht de inspirator en verbinder die we voor deze nieuwe functie zoeken!

Profiel

De practor die we werven, wordt de aanjager van het practoraat Duurzaam Bodembeheer. De practor zal aan de slag gaan bij Helicon MBO Boxtel en is verbonden met alle opleidingen van deze locatie. Helicon MBO Boxtel is een school met 4 agrarische richtingen (Loonwerk, Tuin- en landschapsinrichting, Vee en Techniek & Mechanisatie) met de bodem als verbindende factor. Helicon heeft de ambitie om het onderwijs in Boxtel te innoveren langs de lijn van duurzaam bodembeheer, zodat het onderwijs steeds meer gericht is op de actuele ontwikkelingen in het werkveld. Het inrichten van een practoraat is daarbij helpend.

De practor die we zoeken is een boegbeeld, inspirator, motor en verbinder. De practor is verantwoordelijk voor kennisontwikkeling, – verspreiding (intern en extern) en -toepassing, praktijkgericht onderzoek én professionalisering van docenten.

Interesse?

Public Spirit verzorgt de werving van de practor. Het complete profiel vind je op de website van Public Spirit, inclusief meer informatie over Helicon. Wil je op deze vacature solliciteren? Je kunt tot en met zaterdag 24 april op de vacature reageren.