Practorale Rede Docentprofessionalisering

Practorale Rede Docentprofessionalisering
Het doorbreken van patronen

Op donderdag 27 mei van 15.00 – 16.30 uur spreekt Marjanne Hagedoorn haar practorale rede uit tijdens een online bijeenkomst met diverse gasten. In de practorale rede gaat Marjanne in op de eigentijdse professionalisering van mbo-docenten.

Het practoraat Docentprofessionalisering is ontstaan vanuit het besef dat het verzorgen van innovatief beroepsonderwijs, nu en in de toekomst, vraagt om een investering in de professionalisering van docenten en docententeams. Docenten hebben te maken met een continue stroom van ontwikkelingen; dat vraagt in de 21ste eeuw om adaptief vermogen en wendbaar vakmanschap. 

Investeren in de professionalisering van docenten en teams is dus essentieel omdat zij een sleutelrol spelen als het gaat om het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs voor studenten.

Hiervoor is inzicht nodig in hoe docenten zich optimaal ontwikkelen en op welke wijze de organisatie dit maximaal kan stimuleren in de dynamische context.

Aanmelden

Graag nodigen wij u uit om de praktische rede online te volgen. U kunt zich hier aanmelden, uiterlijk tot en met 25 mei. U ontvangt dan van ons een link voor het volgen van de bijeenkomst. Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk bericht achterlaten, dan kunt u dat doen via docentprofessionalisering@landstedegroep.nl.