Mbo Onderzoeksdag 2021

Op 4 november 2021 vindt de vierde Mbo Onderzoeksdag plaats bij het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch. Een dag voor, door en met het mbo. De dag om ervaringen uit te wisselen, contacten te leggen en kennis te delen rondom onderzoek en kennisbenutting in het mbo.

Inschrijven voor de Mbo Onderzoeksdag 2021 kan via de website van de mbo onderzoeksdag.

Presentaties en workshops

Tijdens de Mbo Onderzoeksdag kun je deelnemen aan verschillende sessies en workshops. Er vinden korte, interactieve sessies plaats, waarin mbo-professionals hun ervaringen over hun onderzoeksreis delen: hoe hebben zij onderzoek gedaan of toegepast? Elke sessie is interactief; je kunt over de thema’s doorpraten en met de sprekers in gesprek. De sessies vinden in verschillende vormen plaats: presentaties, interactieve workshops, pitches en posterpresentaties.

Ook zijn er een aantal workshops, zoals over het verkennen en verhelderen van praktijkvraagstukken. Nieuw zijn mini-reeks sessies.

Mini-reeks sessie

Dit jaar gaan we werken met kleine leergroepen rondom specifieke thema’s: mini-reeksen. In de mini-reeksen staat kennisdeling over inhoudelijke thema’s en thema’s rondom positionering van onderzoek in de school centraal. Een mini-reeks bestaat uit vier bijeenkomsten, waarvan één tijdens de onderzoeksdag zelf voor zowel de ‘vaste’ deelnemers van de mini-reeks als andere bezoekers van de MOD. Als je je hebt ingeschreven voor de Mbo Onderzoeksdag kun je ook kosteloos deelnemen aan de mini-reeksen. Meer informatie en inschrijven via deze link: mini-reeks sessies

Kortom een dag die je niet wil missen.