Vacature Practor Zorg & Technologie bij Rijn IJssel en ROC Nijmegen

Cluster Zorg en Welzijn

Ben je de bruggenbouwer tussen werkveld en opleiding en heb je passie voor Zorg en Welzijn en Technologie en hou je er van om samen met docenten het onderwijs te vernieuwen dan is deze functie iets voor jou!

 Wat ga je doen?
Als practor van Tech@doptie ben je inhoudelijk leider, begeleidt je docent-onderzoekers en master-onderzoekers en positioneer je het practoraat. Dit ga je doen in nauwe samenwerking met de programmamanager, het onderwijs en het werkveld. Je initieert, coördineert en begeleidt het systematisch in te richten praktijkgerichte onderzoek en bewaakt daarbij ook de kwaliteit. Met de co-creatie tussen werkvelden en opleidingen worden instellingen en opleidingen ondersteund bij het onderzoeken naar kansrijk gebruik en implementatie van nieuwe technologieën. Daarbij staat kennisontwikkeling en kennisdeling centraal en werk je samen aan de verbetering van de kwaliteit van het onderwijs en de professionalisering van docenten èn van medewerkers van zorg- en welzijnsinstellingen. Voor het onderwijs ontwikkel je samen met docenten realistisch onderwijsmateriaal dat aansluit bij de praktijk. Jij gaat enthousiast en actief uitdragen hoe jouw practoraat bijdraagt aan de realisatie van de ambitie van de regio en de doelstelling van het project. Je inspireert als practor zowel studenten, docenten als medewerkers van instellingen. Je bouwt een functioneel netwerk op en je werkt goed en graag samen met relevante partijen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de financiering van de opdracht (verwerven van subsidies en andere geldstromen), t.b.v. het in stand houden van het practoraat.

Deze uitspraken zijn op jou van toepassing:

  • Je hebt een prettige en stevige persoonlijkheid die denkt in kansen en die met energie en creativiteit verbindt;
  • Je blinkt uit in het luisteren naar en oppikken van vragen uit de praktijk en je weet deze te vertalen naar uitvoerbaar systematisch ingericht praktijkonderzoek en vervolgens onderwijsontwikkeling, samen met de onderwijsteams;
  • Je hebt zicht op relevante ontwikkelingen in de betrokken werkvelden: onderwijs (mbo en hbo), zorg & welzijn en techniek;
  • Je beschikt over onderwijskundig leiderschapskwaliteiten;
  • Je bent een echte verbinder;
  • Je bent digitaal vaardig.

Wat bied jij ons?
Je bent in het bezit van een master en hebt ruime werkervaring met het doen en begeleiden van praktijkonderzoek rond het thema zorg & technologie. Je bent communicatief vaardig en je houdt ervan het podium te pakken om enthousiasmerend te presenteren. Je bent ondernemend; je betrekt het onderwijs en levert een bijdrage aan de professionaliseren van het onderwijs. Ook vragen we dat je een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.

Rijn IJssel en ROC Nijmegen bieden jou

  • Een leuke en interessante werkomgeving binnen een professionele organisatie;
  • Het betreft een aanstelling van 0,4 fte, flexibel in te zetten, in een tijdelijke aanstelling voor in eerste instantie een jaar met wens tot verlenging;
  • Je krijgt een salaris op basis van de CAO MBO, salarisschaal 12 (minimaal € 3.871,00 tot maximaal €5.685,00 bruto per maand bij een fulltime aanstelling);
  • De CAO MBO kent naast een prima salaris ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is een goede pensioenvoorziening, een vakantietoeslag van 8% en een dertiende maand. Daarnaast heb je eigen regie in je werk en krijg je de mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je terecht bij Inge Kamphuis, programmamanager Tech@doptie: 06 41311812. Of kijk op www.techadoptie.nl

Ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer!
Je kunt tot 6 december 2021 solliciteren via de sollicitatiebutton. De gesprekken vinden plaats in week 51.

Het practoraat Tech@doptie
Het practoraat Tech@doptie is een samenwerkingsverband tussen Rijn IJssel en ROC Nijmegen en wordt daarbij gedragen door verschillende zorg- en welzijnsinstellingen, de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) en de werkgeversvereniging WZW. Deze naamgeving verwijst naar het gemeenschappelijk geformuleerde doel van het practoraat: ‘toekomstige en zittende professionals (in zorg, welzijn en techniek) zijn structureel goed en adequaat voorbereid en opgeleid om te kunnen functioneren in een voortdurend zorg veranderende omgeving, waarin technologie als vanzelfsprekend aanwezig is’. Het practoraat sluit aan op een breed in de regio door partijen gedragen ambitie: vanuit een nieuwsgierige en onderzoekende houding werken en leren we samen. We inspireren elkaar en nemen samen verantwoordelijkheid voor kwalitatief goed opgeleid personeel nu, en leven lang ontwikkelen straks. Rijn IJssel en ROC Nijmegen voeren het practoraat in co-creatie uit: Rijn IJssel treedt op als penvoerder.

Solliciteer op deze vacature