Vacature: Practor Digital Operations

Wat ga je doen?

Het RIF-project Digital Operations Centre is een publiek-privaat samenwerkingsprogramma gericht op het opleiden van de “Future Technician”: studenten en werknemers die actuele kennis hebben van digitalisering en automatisering in de hightech industrie. Als practor ben je de inspirerende motor achter het practoraat Digital Operations Centre i.o. die docenten en studenten uitdaagt hun toekomstige beroep te ontdekken.

Je bouwt bruggen tussen werkveld en onderwijs, vertaalt ontwikkelingen en trends naar vernieuwend en activerend projectonderwijs, begeleidt samen met onze docenten bedrijfsprojecten en ondersteunt het project met praktijkgericht onderzoek. Zo vinden we de juiste mix van kennis en vaardigheden die onze studenten nu en in de toekomst nodig hebben. Voorop staat dat de theorie aansluit op de praktijk. Op die manier kunnen onze studenten het maximale uit ons onderwijs halen voor hun toekomst binnen de technische sector. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze locaties Delft en Naaldwijk.

Als practor digital operations (0,4 fte):

  • draag je bij aan de doorontwikkeling van ons onderwijs door middel van onderzoek en ontwerp;
  • begeleid je onderwijs in projectvorm met een focus op realistische bedrijfsopdrachten;
  • ontwikkel je een duurzaam, flexibel curriculum passend bij de betrokken doelgroepen;
  • zet je een expertise-platform op: een kenniskring van docenten en partners uit onderwijs en bedrijfsleven met als doel kennis te ontwikkelen en delen.
Meer informatie over deze vacature en/of direct reageren? Klik van op deze link.