Enquête naar stimuleren van kennis uit onderwijsonderzoek in het mbo

Welke activiteiten kunnen bijdragen aan het gebruiken van kennis uit onderzoek in het mbo? Deze vraag staat centraal in de verkenning die het NRO uitvoert naar het stimuleren van kennis uit onderwijsonderzoek in het mbo.

Het NRO is samen met de MBO Raad benieuwd hoe docenten, scholen en/of teams in het mbo ervoor kunnen zorgen dat er steeds meer gewerkt wordt op basis van door onderzoek beproefde interventies voor het onderwijs, ook wel evidence informed werken genoemd. De vraag is hoe dat te bereiken en welke mogelijkheden hierbij helpen en stimuleren.

Enquête: Kennis uit onderzoek, wat brengt het jou?

Door goed gebruik te maken van kennis uit onderwijsonderzoek, kunnen onderwijsprofessionals hun onderwijskwaliteit verhogen en borgen. Jouw ervaringen en ideeën over dit onderwerp kun je delen door de volgende vragenlijst in te vullen! Het vraagt maar 5 minuten van je tijd.