Wil jij voor het NRO onderzoeksprogramma de calls for proposal mee beoordelen?

Vorige week zijn de Calls for proposals voor het NRO onderzoeksprogramma Kennis voor onderwijs van de toekomst gepubliceerd. Dit onderzoeksprogramma is gebaseerd op de thema’s van de Kennisagenda voor het onderwijs.

Wil jij als lid van een beoordelingscommissie de binnenkomende onderzoeksaanvragen mee beoordelen? Meld je dan nu aan!

Het subsidieproces

De beoordeling van de verschillende subsidieaanvragen voor onderzoek verloopt volgens een vaste procedure. Op deze pagina lees je hoe het indienen en beoordelen van een onderzoeksaanvraag in zijn werk gaat.

De beoordelingscommissie

Voor de beoordelingscommissie van deze aanvragen zoeken wij vooral mensen uit de onderwijspraktijk en het onderwijsbeleid. Zij letten speciaal op de relevantie van het onderzoek voor scholen en of het onderzoek kan bijdragen aan het verbeteren van het onderwijs.

Om het werk van de commissie te ondersteunen, organiseert het NRO bijeenkomsten waar de leden met elkaar kennismaken en nuttige tips krijgen over het commissiewerk en de toepassing van de beoordelingscriteria.

Leden van een beoordelingscommissie krijgen een vergoeding voor eventuele reis- en verblijfskosten en vacatiegeld voor deelname aan een beoordelingsvergadering.

Meer weten of aanmelden?

Via dit formulier (https://www.nro.nl/lid-worden-van-een-beoordelingscommissie) meld je je aan voor een beoordelingscommissie. Vermeld bij ‘overige opmerkingen’ dat je aanmelding het onderzoeksprogramma Kennis voor onderwijs van de toekomst betreft.

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons via programmaraad@nro.nl of bel naar 070-344 05 14.