Onderzoekswerkplaats Gepersonaliseerd leren en ICT

Strategische en inhoudelijk congres

Onderzoekswerkplaats Gepersonaliseerd leren en ICT

1 november  13.00 – 17.00u HAN Nijmegen

Mediacollege Amsterdam, RijnIJssel, Graafschap College, Summa College en Koning Willem 1 College (penvoerder),  het iXperium van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en de Tilburg University  presenteren na vier jaar werken met de nieuwe innovatiestrategie ‘onderzoekswerkplaats gepersonaliseerd leren met ict’ de resultaten, bevindingen en lessons learned.

Na initiatieven als mbo in 2030 en Doorpakken op Digitalisering staan in het groeifonds en de werkagenda mbo de lijnen voor de toekomst uit: Leven Lang Ontwikkelen en digitalisering enerzijds en gelijke kansen, aansluiting onderwijs arbeidsmarkt en kwaliteitsverhoging door innovatie anderzijds.

Ook wordt voor zowel mbo als hbo aangegeven dat er aangesloten – en doorontwikkeld – moet worden vanuit waardevolle lopende initiatieven.

De nieuwe innovatiestrategie onderzoekswerkplaatsen is zo’n initiatief dat op 1 november haar opbrengsten en plannen voor de toekomst presenteert.

Inschrijven en meer informatie

Schrijf je gratis in: Viering 4 jaar MBO Onderzoekswerkplaats gepersonaliseerd leren met ict (office.com)

Lees hier verder voor meer informatie: Vier met ons de resultaten van vier jaar MBO Onderzoekswerkplaats gepersonaliseerd leren met ict! – iXperium

En lees het interview met de projectleiders John Schobben en Pierre Gorissen:  imperium.nl