Kennis- en ervaringssessie over Hybride Leeromgevingen

Katapult organiseert op 10 februari 2023 een kennis en ervaringssessie over hybride leeromgevingen.

Het lijkt misschien ver weg maar knipper twee keer met je ogen en het is februari. Vandaar dat we je nu alvast proberen warm te maken om je op te geven voor een kennis- en ervaringssessie over hybride leeromgevingen. En behalve inspirerend is dat vooral minder abstract dan het klinkt.

Wat kun je verwachten?

  • Kennis van experts:
    • Andries Boer, geeft toelichting op zijn onderzoek: Wat drijft docenten in hybride leeromgevingen? Waar hebben ze baat bij? Welke soort drijfveren brengt docenten verder?
    • Ineke Dekker, licht vanuit haar onderzoek naar competenties van docenten in hybride leeromgevingen de verschillen en de overeenkomsten tussen drijfveren en de competenties toe.
  • Ervaring uit de praktijk:
    • Esther Sullivan brengt vanuit haar ervaring als innovatiedocent bij het Rif Veelzijdiger in Beweging de weerbarstigheid van de praktijk op dit gebied naar voren.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in alternatieve leeromgevingen en welke competenties je als docent nodig hebt om daarin goed te gedijen? Of benieuwd naar welke ervaringen anderen ermee hebben? Geef je dan op voor de kennis- en ervaringssessie op 10 februari van 11:00 – 12:00 uur. Dat doe je door dit formulier in te vullen.

 

Over Katapult

Katapult is een netwerk van meer dan 450 samenwerkingsverbanden tussen onderwijs en bedrijfsleven en groeit continu. Doelstelling is om de samenwerking tussen onderwijs, bedrijfsleven en maatschappij te verbeteren. Dit gebeurt bijvoorbeeld door professionals uit het bedrijfsleven die lessen verzorgen. Of door studenten die tijdens hun opleiding onderzoek doen voor een MKB-bedrijf. Er participeren inmiddels 124.000 studenten, 12.000 bedrijven en 8.000 docenten in deze samenwerkingsverbanden, ook wel Centres of expertise, Centra voor innovatief vakmanschap en andere vormen van samenwerking in het beroepsonderwijs. Lees hier verder over de doelstellingen van de samenwerkingsverbanden en kijk hier op de kaart voor het volledige netwerk.

De projectorganisatie van Katapult is non-profit en ondergebracht bij Stichting Platform Talent voor Technologie. Katapult wordt ondersteund door de overheid. Nieuwsgierig geworden naar Katapult? Pieter Moerman legt in deze korte video uit wat Katapult precies is en wat het voor jou kan betekenen. Of bekijk hier de infographic.