Vacature landelijk coördinator

Practoraten.nl zoekt een enthousiaste, betrokken en gedreven

Landelijk coördinator
Max. 5.229,- | 0,6 fte

Vanwege groei bij ‘Stichting Ieder mbo een practoraat’ (www.practoraten.nl) is een vacature ontstaan voor de functie van landelijk coördinator. Het zwaartepunt in deze functie ligt bij het coördineren van het landelijk netwerk van practoraten. Een Practoraat doet, naar analogie van Lectoraten in het hbo, praktijkgericht onderzoek ter verbetering van de kwaliteitvan het onderwijs.

Ons aanbod

Werken bij onze Stichting Ieder mbo een practoraat betekent werken in een informele organisatie met een professioneel en innoverend werkklimaat. Lees hier meer over ons en/of bekijk het filmpje over de ontstaansgeschiedenis.

We bieden jou per direct een tijdelijk contract aan voor 3 dagen per week. Daarbovenop kun je rekenen op het volgende uitstekende arbeidsvoorwaardenpakket:

● Bruto maandsalaris tussen € 3.527,- en € 5.229,- (schaal 11 cao/mbo) bij een functieomvang van 100%;

● Eindejaarsuitkering van 8,33%;

● Vakantie-uitkering van 8%;

● Riante vakantieregeling;

● Pensioenvoorziening bij het ABP;

● Bijdrage in de ziektekosten.

Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO/MBO kun je downloaden via www.mboraad.nl/publicaties.

Past deze baan bij jou?

Als landelijk coördinator ben je sparringpartner van de programmadirecteur van de stichting. Je geeft advies over en draagt zorg voor adequate informatievoorziening. Je stelt interne procesdocumenten zoals agenda’s, notulen, concept-documenten (practoraatsplannen, reviewdocumenten, etc.) op en houdt dit actueel. Je coördineert en bereidt de bestuurlijke verantwoording voor: jaarverslag, bestuursrapportages en andere verantwoordingsstukken. Je adviseert in samenwerking met de programmadirecteur over de succesfactoren, mede gezien externe ontwikkelingen.

Daarnaast houd je toezicht op gemaakte afspraken, lopende processen en relevante verplichtingen. Je organiseert interne themabijeenkomsten en stakeholdersbijeenkomsten op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

Zelfportret

Je hebt een academisch werk- en denkniveau en drie tot vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent iemand die verantwoordelijkheid neemt, zowel in teamverband als zelfstandig kan werken, flexibel is, initiatiefrijk, leergierig, stressbestendig en organisatiesensitief. Je bent organisatorisch en planmatig sterk, hebt een goed strategisch inzicht én je neemt anderen werk uit handen.

Kom je ons team versterken?