Vacature: Practor Passend Onderwijzen bij ROC Midden Nederland

Als practor bij ROC Midden Nederland krijg je de kans om samen met collega’s te bouwen en te pionieren binnen een solide onderwijsorganisatie.

Het practoraat Passend Onderwijzen is een onderdeel van ons programma “PROOFtuin” waarbinnen we het onderzoekend vermogen binnen ROC MN versterken en samenwerken met kennispartners in de regio. Het doel van het practoraat is om in aansluiting op het programma PROOFtuin onderzoek naar het thema passend onderwijzen te bevorderen en een bijdrage te leveren aan professionalisering.

In deze functie lever je tevens een bijdrage aan de kernopdracht van ROC Midden Nederland: wij begeleiden onze studenten in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling tot zelfbewuste, nieuwsgierige en ondernemende professionals. We gaan ervoor dat studenten succesvol kunnen zijn op de arbeidsmarkt, in hun vervolgopleiding en als kritisch burger hun plek innemen in de maatschappij. Passend Onderwijzen is daarbij de norm. Wij vinden het belangrijk dat alle studenten onderwijs krijgen dat bij hen past en dat zij begeleid worden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Lees verder en solliciteer via https://werkenbij.rocmn.nl/vacatures/practor-passend-onderwijzen-1085169/