Landelijke Practoratendag: 13 december 2023

De Landelijke Practoratendag is dé dag waarop practoren uit heel het land samenkomen. Om kennis te delen en te halen. Maar ook om elkaars aanpakken te bekijken en op waarde te beoordelen. Het thema van dit jaar: Impact maken met onderzoek. Lees hier meer informatie en/of meld je direct aan.

  • Datum: Woensdag 13 december 2023
  • Tijden: 10.00 – 17.00 uur
  • Locatie: ROC van Twente, Gieterij 200 in Hengelo.

Een dag voor & door practoraten

Practoraten zijn – naar analogie van de lectoraten in het hbo – gericht op het delen van kennis en ervaring, om zo te komen tot verdere kwaliteitsverbetering van het onderwijs. De stichting vindt het belangrijk om het bedrijfsleven actief te betrekken bij het verder ontwikkelen van het beroepsonderwijs door samen te werken in practoraten. Bundeling en verdieping van kennis, en het in de praktijk toepassen van die kennis, staan daarbij voorop.

Programma

Dit jaar zijn we te gast bij ROC van Twente in Hengelo. Het is de standplaats van de drie practoraten Burgerschap, Zorg & Technologie en Versterken Leerproces Niveau 2. De voorbereidingen voor het programma zijn in volle gang. We kunnen alvast verklappen dat minister Robbert Dijkgraaf één van de sprekers is. In twee workshoprondes zal het thema ‘Impact maken met onderzoek’ vorm krijgen langs een aantal programmalijnen. Hierover volgt eind augustus/begin september meer informatie.

Klik hier om je alvast aan te melden en/of voor meer informatie