Leren in de praktijk | Een Deep Dive-congres voor het mbo

Deep Dive 2024

Op woensdag april a.s. vindt van 11.30 tot 18.00 uur het Deep Dive congres ‘Leren in de praktijk’ plaats in Hilversum. Leren in de beroepspraktijk is een belangrijk onderdeel van het mbo. Maar hoe begeleid en beoordeel je studenten op de werkplek nu eigenlijk goed? En hoe organiseer je de beroepspraktijkvorming zo, dat studenten optimaal de kans krijgen om zich te ontwikkelen? Ben jij benieuwd naar de nieuwste inzichten over deze vraagstukken uit de wetenschap en de praktijk? Meld je dan aan voor dit congres!

Voor wie

Bij Leren in de praktijk duiken praktijkprofessionals en onderwijswetenschappers in de wereld van werkplekleren in het mbo en wisselen kennis uit over dit onderwerp. Mbo-docenten, practoren, bpv-begeleiders en coördinatoren uit mbo-scholen én uit het werkveld zijn van harte welkom op dit Deep Dive-congres voor het mbo.

Dit biedt het Deep Dive-congres je:

  • Je ontmoet bevlogen onderzoekers en onderwijscollega’s die – net als jij – actief zijn in het mbo op het gebied van bpv, stages en werkplekleren.
  • Je krijgt inspirerende voorbeelden te zien van evidence-informed aanpakken rondom de bpv, stages en werkplekleren.
  • Je krijgt handvatten om dit in jouw eigen praktijk toe te passen.

Organisatoren

Dit congres wordt georganiseerd door het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) in samenwerking met de Stichting Practoraten, en wordt gefinancierd vanuit het Nationaal Programma Onderwijs (NPO).