Marjanke Hoogstra-Klein start als practor Bos- en Natuurbeheer bij Yuverta mbo Velp

Per 1 december 2023 gaat Marjanke Hoogstra-Klein, Universitair docent bij Wageningen, aan de slag als Practor Bos- en Natuurbeheer bij Yuverta mbo Velp. In deze functie start ze het Practoraat Bos- en natuurbeheer op, dat onderdeel is van de Hotspot Boom, bos en natuur – Powered by Yuverta. Bekijk hier haar profiel op LinkedIn.

Practor Marjanke Hoogstra-Klein:

‘Ik ga me bezighouden met het koppelen van onderzoek aan het onderwijs; centraal staat het ontwikkelen en toepassen van nieuwe kennis en vaardigheden in het curriculum van de mbo-opleiding Bos- en natuurbeheer. Ook zie ik kansen voor samenwerking met Lectoraten van Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences.

Zo kan ik theorie verbinden met de praktijk. Een prachtige nieuwe uitdaging die ik zal gaan combineren met mijn huidige werk bij de Bos- en Natuurbeleid Groep, Wageningen University of Wageningen University & Research. Veel zin in!’