Samen leren, innoveren en onderzoeken in de transitie naar een gezond, eerlijk en circulair voedselsysteem. Hiervoor bundelt Yuverta in de regio Limburg/Noord-Brabant de krachten in de Hotspot Duurzaam voedselsysteem, die 14 maart a.s. wordt gelanceerd.
Lancering hotspot Duurzaam voedselsysteem
Voor wie: Werk jij in de voedselsector, heb je Food gestudeerd of vind je het een interessant onderwerp? Kom dan op 14 maart naar Deurne (Noord-Brabant) voor de lancering van deze hotspot.
Keynote en kennismaking: Tijdens deze lancering deelt hoogleraar Imke de Boer (Wageningen University & Research) haar visie over een duurzame voedseltoekomst. Ook maak je kennis met de practoraten Circulair Voedselsysteem, Duurzaam Bodembeheer en Innovatie voor duurzaam en gezond voedsel.
Proeverij en werksessies: Ga met elkaar in gesprek tijdens de informele proeverij van (h)eerlijke lokale producten. Daarna kun je meedoen met werksessies. Bekijk het programma & meer info
Meer weten?
- Programma (keynote, workshop, werksessies): bekijk hier alle informatie
- Aanmelden: Klik hier om je aan te melden
- Tijdstip: 15.00 (voor docenten) | 16.00 (voor bedrijven) tot 20.00 uur
- Locatie: Green Valley Estate, Bruggenseweg 11A, 5752 SC, Deurne