Nieuwjaars-receptie Practoraat CRE

Op 21 januari heffen we tijdens de online-nieuwjaarsreceptie van Lelytalent en het Practoraat Circulaire Regionale Economie het glas op een inclusieve & duurzame toekomst!

Gastheer Bas Haring spreekt aan tafel met Jan Jonker en met gedeputeerden Jan-Nico Appelman en Cora Smelik. Ook schuiven Giny Smits (Lelytalent) en Maurijn Odé (Practoraat CRE) samen aan met Ruben Plomp (Voorzitter Studentenraad MBO College Lelystad). Bovendien zal Art Rooijakkers te gast zijn en vertellen over zijn reeds geschreven boek: ‘De eeuw van mijn dochters’. Samen spreken we over de inclusieve & duurzame toekomst. We kijken uit naar deze inspirerende middag en hopen jullie daar allemaal online te ontmoeten.

Programma

  • Het programma start om 15.30 uur met een introductie van de sprekers door onze tafelheer Bas Haring.
  • Jan Jonker geeft vervolgens het kader voor de transitie naar een duurzame en inclusieve samenleving.
  • Aan de ronde tafel op MBO College Lelystad schuiven aan: gedeputeerden Jan-Nico Appelman en Cora Smelik. Ook Giny Smits (Lelytalent), Maurijn Odé (CRE), Ruben Plomp (Studentenraad) en studenten van de ENTREE-opleiding gaan in gesprek over hoe we gezamenlijk onze visie, een duurzame en inclusieve toekomst, kunnen verwezenlijken.
  • Aansluitend op het thema van de nieuwjaarsreceptie zal onze gast Art Rooijakkers een presentatie geven over zijn reeds geschreven boek: ‘De eeuw van mijn dochters’.
  • Hierna zal er gezamenlijk een toost worden uitgebracht op een nieuw circulair, duurzaam en inclusief 2021!

 

Aanmelden

Meld je aan voor de nieuwjaarsreceptie door hier je ticket aan te vragen. Aanmelden is mogelijk tot 21 januari 16.00 uur. Wees erbij en toost mee op een mooi 2021!

Namens Giny (Lelytalent) en Maurijn (CRE), hopelijk tot dan!