Terugblik mbo Deep Dive ‘Leren in de praktijk

Op woensdag 3 april 2024 vond de vierde editie van het mbo Deep Dive congres plaats. Dit jaar met het thema: ‘Leren in de praktijk’. Wij (NRO en Stichting Practoraten.nl) kijken terug op een mooi evenement met veel ontmoetingen en interessante sessies. Ruim 170 praktijkprofessionals en onderwijswetenschappers doken in de wereld van werkplekleren in het mbo.

Sfeerimpressie

Evaluatie

Heb je het congres afgelopen 3 april bijgewoond? Dan zijn we benieuwd hoe je deze dag hebt ervaren. Als je nog niet in de gelegenheid bent geweest om de evaluatie in te vullen, dan nodigen we je graag uit dit alsnog te doen. Het duurt ca. drie minuten.

Presentaties

Heb je een sessie bijgewoond en ben je geïnteresseerd in de presentatie? Laat het weten door een e-mail te sturen naar: evenementenvervolgonderwijs@nro.nl.

Meer weten over Leren in de praktijk?

Op Onderwijskennis vind je duidelijke overzichten van kennis uit onderzoek over leren in de praktijk. Ze zijn gemaakt door wetenschappers met input van onderwijsprofessionals, speciaal voor het mbo.
Ga naar Onderwijskennis.nl >>

Advies van de Onderwijsraad: Een klemmend beroep

Deep Dive werd afgesloten met een presentatie van Edith Hooge, de voorzitter van de Onderwijsraad. Het advies dat werd besproken is hier te vinden.

Organisatie

NRO (Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek) i.s.m. Stichting practoraten.nl