Beleef de kracht van VR tijdens het VR4VET event in Rotterdam

Laat je op dinsdag 28 november a.s. inspireren tijdens het VR4VET (Virtual Reality for Vocational Education and Training). Dit is een gratis toegankelijk informatie-evenement over de kracht van VR en de toepassing in het (mbo) onderwijs. Beleef boeiende demonstraties van virtual reality-toepassingen, ontworpen voor loopbaanbegeleiding en beginnersniveau beroepsonderwijs in de De Blauwe Sector, de Bouw en Installatie van Cloud-infrastructuur.

Ontdek VR, de mogelijkheden en inzet ervan

Ben je geïnteresseerd in het verkennen en benutten van de grensverleggende mogelijkheden van VR, mis dit vrij toegankelijke event dan niet. We staan te popelen om u te verwelkomen. Dit evenement is speciaal ontworpen om loopbaanadviseurs en beroepsonderwijsdocenten te betrekken bij de fascinerende mogelijkheden die de technologie biedt. Samen streven we naar het versterken van de band tussen onderwijs, industrie en de bredere samenleving.

  • Datum: dinsdag 28 november 2023
  • Tijd: 13.30 – 17.00 uur
  • Locatie: IT Campus Rotterdam, Scheepsbouwweg 11, 3089 JW Rotterdam (vrij parkeren!)
  • Aanmelden: Schrijf je hier in (gratis toegankelijk)

Meer informatie

Meer informatie en een voorproefje wat je tijdens het evenement kunt verwachten, vind je op de website www.VR4VET.eu 

Organisatoren

Dit evenement wordt georganiseerd door het Practoraat Cloud Engineering in nauwe samenwerking met het VR4VET-consortium en gefinancierd door de Europese Unie. Het doel is om open-source Virtual Reality-toepassingen te ontwikkelen en training te bieden over hoe ze effectief kunnen worden geïntegreerd in loopbaanbegeleiding en educatieve processen.