25 april: Practorale rede Miriam Quataert (Practoraat Eiwittransitie)

Als we in de toekomst voldoende duurzaam en gezond voedsel willen hebben, moeten we meer plantaardige voedingsproducten gaan eten. Dat is de eiwittransitie. Om dit thema stevig bij de horens te pakken, richtte SVO vakopleiding food het Practoraat Eiwittransitie op.

Uitnodiging Practorale rede op 25 april

Practor Miriam Quataert is samen met SVO, de slagers- en foodbranche, hbo’s en universiteiten aan de slag gegaan met onderzoeksvragen uit de praktijk.

Hoe practor Miriam Quataert kijkt naar de Eiwittransitie en op elke manier SVO vakopleiding food hieraan bijdraagt, zet zij op donderdag 25 april uiteen tijdens haar practorale rede. Wees welkom!

  • Datum: donderdag 25 april 2024
  • Tijd: 14.30 – 17.30 uur
  • Locatie: SVO vakopleiding food, Sleepboot 2 in Houten

Programma

  • 14:30 Ontvangst koffie/thee.
  • 14:45 Introductie Eiwittransitie door Marjolijn Bragt, Wageningen University & Reseach.
  • 15:00 Practorale rede door practor Miriam Quataert.
  • 15:45 Installatie Miriam als practor door voorzitter college van bestuur, SVO vakopleiding food, Roeland Buijsse.
  • 16:00 Start workshops.
  • 17:00 Borrel met hapjes, gemaakt in de workshops.
  • 17:30 Einde.

Aanmelden & workshops

Workshops
Na het officiële gedeelte is er de mogelijkheid om een workshop naar keuze te volgen. Je kunt kiezen uit:

  • Eiwittransitie en de consument
  • Hybride gehaktballen
  • Veganburgers of Falafel.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor één van de workshops. Geef je voorkeur graag aan vóór 15 april!